Mahăr peste şapte firme ale Primăriei

 • Primarul Ţuchel Gerhardt Daniel şi-a construit în trei ani de mandat o reţea de tip mafiot prin
  Liberalii Ţuchel Daniel şi Lucian Costin

  Liberalii Ţuchel Daniel şi Lucian Costin

  care banii tecucenilor sunt colectaţi în mod eficient în conturile firmelor de casă.

 • Mafia ţuchelistă este formată din mai multe clanuri (indivizi legaţi prin relaţii de rudenie şi interese economice). În acest context amintim de grupul de interese din jurul lui Nelu Gălbenuş (clanul Corodenilor), clanul Ţăpenilor, clanul deputatului Mircea Toader, clanul Interlopilor, al lui Hulea, Grosu, Papuc, etc. Toţi aceştia se află sub coordonarea directă a lui Daniel Ţuchel şi sunt grupaţi sub acoperişul şi culorile PNL Tecuci.
 • Primarul liberal Daniel Ţuchel îşi întreţine reţeaua de tip mafiot cu bani publici, împărţind fiecărui clan câte o zonă de influenţă sau câte un domeniu în care se învârt bani publici. Pentru anul 2015 favor.ro a pregătit cititorilor săi un serial cu peste 30 de articole-anchetă despre modul în care Mafia ţuchelistă operează la Tecuci.

“Mahărul moştenitor”

După ce l-au călcat mascaţii pe Ioan Costin Gălbenuş (vicepreşedinte PNL şi fin de cununie al lui Daniel Ţuchel) primarul Tecuciului l-a sfătuit pe omul de afaceri abonat la banii tecucenilor să dispară o perioadă din atenţia publică.

Ţuchel l-a desemnat pe Gălbenuş afaceristul anului

Ţuchel l-a desemnat pe Gălbenuş afaceristul anului

În schimb, parteneriatul dintre Ţuchel şi Gălbenuş s-a păstrat, concretizându-se în numirea lui Lucian Costin (nepotul lui Nelu Gălbenuş) mahăr peste 7 firme înfiinţate de către Primăria Tecuci, cu un buget anual de peste 170 miliarde lei vechi. Este vorba despre SC Ecogrup, SC Ecoprest, SC Zone Verzi, SC Pieţe Prest, SC Zooland, SC Rampa Rateş şi SC Cimitir. Concret, Lucian Costin a fost numit reprezentant unic în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) în cele şapte firme ale primăriei având dreptul de a hotărî asupra organigramelor şi statului de funcţii, gestiunea bugetelor anuale de venituri şi cheltuieli, alegerea şi eliberarea administratorului/directorului general sau executiv, etc

Pe lângă calitatea de nepot al lui Nelu Gălbenuş şi membru al Clanului Corodenilor, Lucian Costin deţine şi funcţia de vicepreşedinte PNL, fiind cunoscut mai ales ca patron al Autogării din Tecuci.

caracatita-gegi-png

Administraţia ţuchelistă îşi îndestulează gaşca politică cu banii tăi

Practic, mafia ţuchelistă a pus la cale o reţea prin care sunt concentrate şi gestionate patru surse importante de venituri 1 act-1publice, bani încasaţi de la tecuceni: taxa de habitat, chiriile de la Piaţă, taxa pe depozitarea gunoiului şi multiplele taxe de la Cimitir, toate însumate ridicându-se anual la peste 170 miliarde lei vechi.

Prin numirea lui Lucian Costin toate aceste societăţi sunt la cheremul primarului Daniel Ţuchel, realizând în acest fel două obiective: recompensarea membrilor de partid şi sifonarea banilor publici. Aşa se explică faptul că cei aproximativ 300 de angajaţi cât însumează cele şapte firme publice au fost aleşi în marea lor majoritate pe criterii politice şi nu pe competenţe. De asemenea, toţi directorii şi personalul de conducere sunt liberali sau pedelişti, beneficiind de salarii nesimţite. În ediţiile viitoare vom prezenta numele şi salariile directorilor ţuchelişti care parazitează cele şapte firme cât şi circuitele şi modalităţile obscure prin care banii publici ajung la firmele liberalilor din anturajul primarului Daniel Ţuchel.

You may also like...

4 Responses

 1. Sire spune:

  Are mai multe cercuri pe care le intretine voios-cu Serban de la Reiffeisen,cu fostii Usl-isti la care le tot da,cu jurista sefa ,cu contabila sefa,cu arhitecta sefa ,carora le da ca sa tina Primaria in teroare , apoi mai e fratele si tatal cu terenuri,apoi…apoi…nu mai scapam de asta nici cu mobilizare exemplara.Apropo tecuceni-nu v-ati saturat de tiganeala din centru?Nici acum nu v-ati saturat? Sau poate de jegul din oras ?Sau poate de impozitele marite fara a fi anuntate? Atunci inghitim cu totii r….. emant de un nimic cazut exemplar la examenul de competenta.

 2. ade spune:

  ne.am cam saturat de toate..si de angajatii care apar peste noapte in primarie …doamne de colonei prieteni…cate si mai cate, da pana la anu nu o mai fi mult…

 3. Ovidiu spune:

  sa se duca de unde a venit cu tot cu satra lui , sa nu mai auzim de el niciodata, tecuceni in 2016 sa votati cum trebuie , votati omul nu partidul

 4. Priceputu spune:

  HA, HA, HA. Au votat omul care nu face nimic ci doar si-a dublat salariul. RUSINE PSD, RUSINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *