DEZVĂLUIRI! Clanul Grosu a fost promovat de primarul Hurdubae

  • Cât de ticălos trebuie să fii?
  • În campania electorală te uiţi în ochii a mii de tecuceni, le promiţi că vei ancheta netrebniciile comise de Ţuchel şi Clanul Grosu, iar tu, de fapt, îţi doreşti taman invers: să protejezi jaful comis de Ţuchel şi să promovezi membrii Clanului Grosu.
  • Cât de mârşav trebuie să fii, să încerci să păcăleşti mii de tecuceni, să îi minţi pe faţă, doar de dragul de a sta tolănit pe fotoliul de primar timp de patru ani?

În timp ce se jura că va recupera prejudiciile de la Piaţă de 24 de miliarde lei, slugoiul-marionetă al PSD Tecuci,  primarul Cătălin Hurdubae, avea grijă să-i reconfirme pe cei din Clanul Grosu ca „şmecheri ai banului public”.

Astfel, pe 17 august 2016 (la nici două luni de la alegerile locale), parafat de semnatura lui Hurdubae, Grosu C-tin este desemnat ca reprezentant al UAT Tecuci în AGA la SC Rampa Rateş, iar lui Grosu Daniel i se lasă ca pradă conducerea Pieţei pentru încă doi ani, până în august 2018. Concret, Măscăriciul PSD i-a trădat pe tecuceni şi a devenit complicele celor doi cumetri care conduc cu adevărat Primăria Tecuci: senatorul PSD, Daniel Butunoi şi fostul primar Daniel Ţuchel. (DĂ CLICK PE DOCUMENTE)

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *